test
Lähi/sairaanhoitaja - Loviisan kaupunki

Tule Loviisan perusturvakeskukseen kesätöihin! Tarjoamme kesälomasijaisuuksia kotihoidossa.

Kotihoito auttaa ja tukee asiakkaita selviytymään päivittäisistä toiminnoisa. Kehitämme kuntouttavaa työtapaa, toiminnan tukena on muun muassa sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä.Kotihoito toimii tiimityöskentelynä kolmella eri alueella Loviisassa.Työtä tukemassa on tiimin vastaava sairaanhoitaja,toiminnanohjaajat sekä kotihoidonohjaajat. Meillä saat ison työnantajan edun sekä pienen paikkakunnan hyödyt samassa paketissa. Ammattitaitoiset tiimimme odottavat vahvistusta ja perehdyttävät sinut työhön.
Lisätietoja kotihoidon toiminnasta löydät osoitteesta https://www.loviisa.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/seniorit/kotiin-annettavat-palvelut/

Kyse on eri pituisista sijaisuuksista, joten voit itse valita sinulle sopivimman työssäoloajan.

Voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja, tai alalle opiskeleva. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat SOTE TES:in mukaiset. Loviisa on kaksikielinen kaupunki.

Ota yhteyttä, kerromme mieluummin enemmän, tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoito: kotihoidon ohjaaja Satu Nybondas, puh 0405716488 tai kotihoidon ohjaaja Hanna Siljander puh 0445051309

Lisätietoja

Perusturvakeskus, kotihoito

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaan. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat