Lähi-/sairaanhoitaja, kesätyö - Viitasaaren kaupunki

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 alkaen. Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella.

HAE KESÄTYÖPAIKKAA

Viitasaaren ja Pihtiputaan sairaaloissa, sekä Wiitalinnassa on haettavana kesätyöpaikat sairaanhoitaja- ja lähihoitaja opiskelijoille sekä vasta valmistuneille.
Jos olet loppuvaiheen sairaanhoitaja opiskelija ja sinulla on suoritettu vähintään 2/3 (140/210 op) ammattiin johtavista opinnoista viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista, voit toimia sairaanhoitajan sijaisena.
Alle 140 opintopistettä suorittaneet sairaanhoitaja-opiskelijat ja lähihoitaja-opiskelijat toimivat lähihoitajan tehtävissä. Opiskelijastatuksella työskentelevä sijainen toimii aina vakituisen henkilöstön tukemana ja valvomana.
Edellytämme tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kummassakin sairaalassa on 20- paikkaiset akuuttiosastot ja hoivaosastot. Osastoilla hoidetaan korkeatasoisesti terveyskeskussairaalahoitoa tarvitsevat potilaat sairaudesta riippumatta. Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän sairaalan akuuttiosastoilla ja hoivaosastoilla hyvää geriatrista osaamista. Osastolla toteutetaan kuntouttavaa yksilövastuista hoitotyötä.

Tule tekemään yhdessä tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa ihminen on tärkein ja meillä on hyvä meininki täällä!

Käy tutustumassa yksikköihimme https://viitasaari.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/sairaalat/
https://pihtipudas.fi/sosiaali-ja-terveys/terveyspalvelut/sairaalat/
https://viitasaari.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaantyvat/viitasaaren-asumispalvelut/wiitalinna/

Asuntomahdollisuus Viitasaarella

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa sähköisenä www.kuntarekry.fi kautta 15.4.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa sairaalapalvelujohtaja Helena Ilomäki helena.ilomaki@viitasaari.fi

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Tutustu työnantajaan

sairaalapalvelujohtaja Helena Ilomäki helena.ilomaki@viitasaari.fi

Viitasaaren kaupunki, perusturva, sairaalapalvelut
Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.

Sinulle suositellut työpaikat