Lähi- tai perushoitaja, Vallikoti Luumäki - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähi- tai perushoitaja, Vallikoti Luumäki - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto. Valmius toimia kuntouttavalla työotteella ja mahdollistaa aktiivinen arki tehostetussa palveluasumisessa. Työ on 3-vuorotyötä. Koeaika on 6 kk.

Tehtävään valittujen tulee toimittaa esimiehelle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Palveluyksikön esimies Riitta Airaksinen, riitta.airaksinen@eksote.fi, puh. 040 651 3143
Ts Toimipisteen vastaava Eija Meuronen, eija.meuronen@eksote.fi, puh. 040 198 8790

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva, Vallikoti Luumäki
Osoite: Vallitie 3, 54500 Taavetti

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.
Eksote on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan