test

Lähiesihenkilö, Haaparinteen kuntoutumiskodit, Pälkäne

Hakuaika päättyy  25.4.2023 23:59

Haaparinteen kuntoutumiskodit sijaitsevat kauniin Kukkiajärven rannalla Pälkäneen Luopioisissa. Yksikköön kuuluu tehostetun asumispalvelun ja tuetun asumispalvelun yksikkö täysi-ikäisille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan yksikön esihenkilönä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Perehdytämme sinut tehtävään ja työskentelysi tueksi saat yksilöllisen perehdytyksen sekä osaavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Eduksi katsotaan kokemus esimiestyöstä, titania työvuorosuunnitteluohjelman käytöstä sekä aikaisempi työkokemus mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä. Lisäksi toivoisimme, että sinulla olisi suoritettuna lääkehoidon LOVe-tentin LOP, PKV ja KIPU1 -osiot sekä hygieniapassi.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (AMK) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE). Työaikamuoto on jaksotyö (vuorotyöluonteinen), pääsääntöisesti päivävuoroja. Toimen koeaika on 6 kuukautta. Tehtävän aloitus 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Toimeen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antaa asumispalveluiden palvelupäällikkö Mari Saukoniemi mari.saukoniemi@pirha.fi

Hakuaikaa on jatkettu 25.4.2023 saakka ja 28.3.2023 mennessä tulleet hakemukset otetaan haussa huomioon.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33521 Tampere. 

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Palvelupäällikkö Mari Saukoniemi mari.saukoniemi@pirha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan