Lähiesimies - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Onko sinulla positiivinen ja eteenpäin vievä asenne? Saatko tiimisi loistamaan?

Pidät tehtävistä, jotka sisältävät haasteita ja monipuolisia työtehtäviä. Olet itseohjautuva ja kykenet kantamaan vastuuta. Kerro, mitä annettavaa sinulla olisi meille.

Asumispalveluiden tehtäväalueella on haussa Lähiesimiehen tehtävä Hoitokoti Kallionsydämessä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn. Ylä-Savon Sote on joustava työnantaja ja meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi. Vahva kehittämisen meininki kuvaa hyvin toimintaamme. Tulevaisuuden keskeisiä painopistealueita ovat hoidon vaikuttavuuden ja tuottavuuden kehittäminen.

Lähiesimies vastaa yksikön johtamisesta yhteistyössä Tulosyksikön esimiehen kanssa. Työ pitää sisällään mm. esimiestehtäviä ja käytännön työn kehittämistä.

Lähiesimiehellä tulee olla soveltuva vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto ja riittävä kokemus alansa työtehtävistä. Lisäksi vaaditaan ammattikorkeakoulutasoiset johtamisen erikoistumisopinnot vähintään 60 op. Eduksi luemme vanhustyöhön perehtyneisyyden ja aktiivisen kehittämisotteen.

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan!

Hakemuksella voit jättää tarvittaessa myös CV:n.

Lisätietoja

https://www.ylasavonsote.fi/

Tutustu työnantajaan

Esimies Kati Huttunen, puh 040 683 7128 tai kati.huttunen@ylasavonsote.fi.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut
Osoite: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Pohjolankatu 21, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii Iisalmen ja Kiuruveden kaupunkien sekä Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueella järjestäen niiden asukkaille terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.