Lähihoitaja (1), Lehmuskoti - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitaja (1), Lehmuskoti - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme lähihoitajaa kuntouttavan lyhytaikaishoidon ja vuorohoidon yksikköön, Lehmuskotiin.

Kelpoisuutena lähihoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto.
Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä halua kehittää hoitotyötä muuttuvassa, teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Toimintayksikön esimies vs. Tarja Halkola, puh. 040 553 8093, tarja.halkola@eksote.fi. Vuosilomalla 1.-28.7.2019
Toimipisteen vastaava Tiina Siljamäki, puh. 040 591 8016, tiina.siljamaki@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kotona asumisen tuki ja lyhytaikaishoito
Osoite: Armilankatu 33, 53100 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan