test
Lähihoitaja (13) / Urpula-talo - Tampereen kaupunki

Hei, sosiaali- ja terveydenhuollon osaaja, nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi työyhteisöä, jossa henkilöstömitoituksen noston myötä vahvistamme työyhteisöjämme uusilla vakansseilla.

Haemme Koukkuniemen vanhainkotiin Urpula-taloon 13 lähihoitajaa vakituisiin toimiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mahtavan työporukan, jolle tärkeintä ovat tyytyväiset asukkaat ja hyvä työilmapiiri. Meillä pääset luomaan asukkaille kodikkaan ja virikkeellisen arjen hoitajien omaa persoonaa ja vahvuuksia hyödyntäen. Sinut perehdytetään työn sisältöön kattavan perehdytysohjelman mukaisesti. Meillä saat mahdollisuuden tehdä asukaslähtöistä ja merkityksellistä työtä osana ammatillista ja innostunutta tiimiä. Huomioimme myös vastavalmistuneet hoitajat. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joten pääset vaikuttamaan työvuoroihisi ja täten vahvistamaan työhyvinvointiasi.

Työtehtävät ovat hieman erilaisia yksiköstä riippuen, paikkoja meillä on pitkäaikaisosastolla ja lyhytaikaisosastolla. Yhteistä meille kuitenkin on asukaskeskeisyys ja mielekkään arjen varmistaminen jokaiselle asukkaalle.

Toivomme, että suhtaudut myönteisesti uusiin asioihin ja olet valmis kehittämään omaa ja tiimiosaamista. Yksiköissämme tarvitset omatoimisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja ja positiivinen asenteesi säilyy paineisissakin tilanteissa. Meillä työn tekeminen saa olla myös hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä. Meillä jokainen työntekijä voi vaikuttaa yksikön toimintaan ja täten tilaa on aina uusille ideoille.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toivotamme uudet työntekijät innolla joukkoomme, älä epäröi vaan hae meille töihin! Mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluamme kuulla sinusta lisää.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVe - Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP, KIPU ja PKV-lääkelupa).

Eduksi katsotaan kokemus ikäihmisten hoidosta.

Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitajat Satu Mikkola, puh. 040 806 3737 ja Maria Hytönen, puh. 040 806 3738. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaikaa jatkettu. Hakuaika päättyy 28.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitajat Satu Mikkola, puh. 040 806 3737 ja Maria Hytönen, puh. 040 806 3738. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat