Lähihoitaja (2) / Etelä-Hervannan kotihoito - Tampereen kaupunki

Ikäihmisten palvelulinjan kaakkoisen palvelualueen Etelä-Hervannan kotihoito on nykyaikaisia palvelu- ja hoitotoimintoja hyödyntävä ammattitaitoinen tiimi Hervannan ytimessä. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.

Haemme kahta lähihoitajaa Etelä-Hervannan kotihoitoon vakituisiin toimiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lähihoitaja toimii hoitotyön toteuttajana varmistaen hoitotyön laadun kehittävällä työotteellaan. Haemme osaavaa oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta lähihoitajaa. Työssä onnistuminen edellyttää ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen ja yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa teknologiamyönteistä työotetta. Suhtaudumme asiakkaisiin ja heidän koteihinsa kunnioittavasti ja arvostaen. Tule osaksi meidän innovatiivista ja toisiamme arvostavaa työyhteisöämme.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVe - Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP, KIPU ja PKV-lääkelupa).

Eduksi katsotaan kokemus vanhusten hoidosta. Eduksi luetaan myös B-ajokortti.

Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Emmi Parkkinen puh. 041 731 0563. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaikaa jatkettu.
Hakuaika päättyy 28.10.2021.

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Emmi Parkkinen puh. 041 731 0563. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Ikäihmisten palveluryhmä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat