test
Lähihoitaja (2) / Kotihoito, Linnainmaa - Tampereen kaupunki

Ikäihmisten palveluryhmän koillisen palvelualueen Linnainmaan kotihoito on nykyaikaisia palvelun ja hoidon toimintoja hyödyntävä, ammattitaitoinen tiimi. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Tule mukaan meidän tiimiimme tekemään Linnainmaan alueen ikäihmisille parempaa arkea!

Haemme kahta oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta ja osaavaa lähihoitajaa. Kotihoidossa huolehdimme jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.

Tehtävänkuvaan kuuluvat kotihoidon lähihoitajan tehtävät. Toimien tämän hetkinen sijoituspaikka on Linnainmaan kotihoito. Toimet ovat vakituisia. Kotihoidon lähihoitaja toimii hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen.

Edellytämme valittavalta ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työotetta. Lisäksi toivomme hakijalta myönteistä suhtautumista teknologiaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Valitulta edellytetään lisäksi lääkehoidon perusteiden (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkeluvan hyväksyttyä suorittamista. Testit voi suorittaa työsuhteen alkaessa.

Eduksi katsotaan kokemus vanhusten hoidosta ja tiimityöskentelystä. Eduksi luetaan myös B-ajokortti. Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Anu Luotonen, puh. 040 800 4933 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 28.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anu Luotonen, puh. 040 800 4933.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki / Kotihoito Linnainmaa

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Linnainmaan kotihoito tarjoaa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaista palvelua ja hoivaa heidän omassa kodissaan. Käytössämme on uusimpia hyvinvointiteknologian tarjoamia ratkaisuja ja osallistumme aktiivisesti niiden kehittämiseen.


Osoite: Kirviälänkatu 2, 33580 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat