test
Lähihoitaja (2) / Kotihoito, Orivesi - Tampereen kaupunki

Haemme kahta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Oriveden kotihoitoon vuoden 2022 alusta alkaen.

Lähihoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Kotihoidossa työ on kahdessa vuorossa tehtävää hoiva- ja hoitotyötä asiakkaiden kodeissa, joten työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kotihoidon työntekijältä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Valituilta edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa, LOVe LOP, LOVe KIPU, PKV-lääkelupa, LOVe, tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Kotihoidossa suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa. Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, yhteisöllisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Eduksi katsotaan kiinnostus vanhustenhoitoon ja hyvät yhteistyötaidot. Eduksi luetaan myös B-ajokortti sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon esimies Hanna Kaikula, puh. 040 133 9265, hanna.kaikula@tampere.fi ja vastaava sairaanhoitaja Tiina Turunen, puh. 040 637 7542, tiina.turunen@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 31.1.2022. Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies Hanna Kaikula, puh. 040 133 9265, hanna.kaikula@tampere.fi ja vastaava sairaanhoitaja Tiina Turunen, puh. 040 637 7542, tiina.turunen@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Oriveden kotihoito

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Sairaalankatu 6 Orivesi, 35100 Orivesi as
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat