Lähihoitaja (2) / Koukkuniemi - Tampereen kaupunki

Haemme Koukkuniemen vanhainkodin vakituisiin lähihoitajien toimiin henkilöitä, jotka toteuttavat inhimillistä asiakaslähtöistä vanhustyötä sekä omaavat hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä joustavuutta ja innostusta kehittää laadukasta omahoitajuutta. Työ on kolmivuorotyötä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen muistisairaiden ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet, joita voidaan hyödyntää ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Valitulta edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa sekä tartuntatautilain mukaista tautisuojaa. Loven osuuksista vaadimme LOP, KIPU ja PKV. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme että hyödynnät rohkeasti työyhteisössä omia vahvuuksiasi ja olet valmis ottamaan vastuuta. Arvostamme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398, osastonhoitaja Marjukka Kiuru, puh. 040 806 3743 ja osastonhoitaja Päivi Karjalainen, puh. 040 806 3740.

Hakuaika päättyy 22.9.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398, osastonhoitaja Marjukka Kiuru, puh. 040 806 3743 ja osastonhoitaja Päivi Karjalainen, puh. 040 806 3740.

Ikäihmisten palveluryhmä / Koukkuniemi
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!