Skip to main content
test
Lähihoitaja (2) / Oriveden kotihoito - Tampereen kaupunki

Tule mukaan meidän tiimiimme luomaan Oriveden alueen ikäihmisille parempaa arkea.

Haemme lähihoitajia Oriveden kotihoidon vakituisiin tehtäviin.

Lähihoitajana toimit kotihoidossa hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Kotihoidossa työ on kahdessa vuorossa tehtävää hoiva- ja hoitotyötä asiakkaiden kodeissa, joten työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ kotihoidossa on itsenäistä sekä monipuolista tiimityötä, jossa työntekijältä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Arvostamme kykyäsi toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä, vastuullista asennetta ja hyvää muutoksensietokykyä sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoasi ja työyksikön toimintaa.

Eduksi katsomme B-ajokortin, kiinnostuksen vanhusten hoitotyöhön, joustavuuden, yhteisöllisyyden ja oma-aloitteisuuden sekä myönteisen suhtautumisen teknologiaan.

Käytössämme on monipuolinen koulutustarjonta, jonka avulla voit kehittää omaa ja tiimin osaamista. Tarjoamme työsi tueksi iloisen ja kannustavan työyhteisön.

Mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluamme kuulla sinusta lisää.

Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen ja tartuntatautilain 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista.

Lisätietoja tehtävistä antaa kotihoidon esihenkilö Hanna Kaikula, puh. 040 133 9265, vastaava sairaanhoitaja Tiina Turunen, puh. 0400 779 996

Hakuaika päättyy 26.10.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Olemme keventäneet hakulomaketta: Täytä vain yhteystietosi, kirjoita hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja liitä CV:si liitetiedostoihin. Voit halutessasi liittää myös muita tiedostoja.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa kotihoidon esihenkilö Hanna Kaikula, puh. 040 133 9265, vastaava sairaanhoitaja Tiina Turunen, puh. 0400 779 996

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Oriveden kotihoito

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat