Mikäli Sinulla on sydämessä paikka muistisairaiden parissa työskentelyyn tämä työ sopii Sinulle.

Me kunnioitamme asiakkaamme elämänhistoriaa ja toivotamme Sinut avosylin tervetulleeksi meille työsuhteeseen.

Haemme kahta (2) lähihoitajaa vakituiseen tehtävän alkaen 9.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kauniston palvelukeskus on 92 asukkaan tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on erikoistunut muistisairauksiin. Lisäksi Kauniston palvelukeskuksessa on 13 asukkaan palveluasumisen yksikkö Kivelä.

Kunnioitamme asukkaan elämänhistoriaa. Pidämme tärkeänä mahdollistaa asukkaalle mielekästä ja aktiivista arkea. Työotteessamme korostuvat asukkaan omatoimisuuden ja toimintakyvyn tukeminen sekä ohjaava aktivointi.

Työtehtävät:

Työ on lähihoitajan kokonaisvaltaista työtä muistisairaiden parissa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua tarjoavassa yksikössä.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä muistisairaanhoidon osaajaksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sopeutumista muutoksiin, positiivista otetta sekä aitoa kiinnostusta asukaslähtöiseen hoitotyöhön. Arvostamme myös itsenäistä päätöksentekoa sekä kiinnostusta toimintamme kehittämiseen. Hyvät yhteistyö- ja kehittämistaidot ja innostuneisuus ovat etujasi valintaa tehdessämme.

  • Kelpoisuusehtona edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista lähihoitajan pätevyyttä.
  • Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Hakuaika päättyy 05.08.2021 klo 14.00. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä


Lisätiedot & yhteydenotot:

Palkkaus sekä palvelussuhteenehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.
  • edellytämme LOVe-lääkehoidon verkko-opintojen, tenttien ja käytännön näyttöjen suorittamista koeajan puitteissa.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.


______________________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea!

#keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat