Lähihoitaja (2) / Resurssipooli - Tampereen kaupunki

Haemme koillisen palvelualueen resurssipooliin kahta (2) lähihoitajaa vakituiseen tehtävään.

Koillinen palvelualue muodostuu Linnainmaan, Teiskon ja Pappilanpuiston lähipalvelualueiden kotihoidoista. Asiakashoidon turvaamiseksi resurssipoolin lähihoitaja siirtyy tarvittaessa myös muille palvelualueille. Resurssipoolin lähihoitaja työskentelee kotihoidon lähipalvelualueiden asiakastyössä pääasiasiassa turvaamassa lyhyistä poissaoloista johtuvia henkilöstötarpeita. Resurssipoolin lähihoitajan tehtäviin kuuluvat asiakkaan hoito- ja hoivatyön käytännön toteutus sekä asiakkaan terveydentilan ja hoidon tarpeen arviointi kotihoidon lähipalvelualueilla asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin, ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä. Edellytämme myös voimassaolevaa B-ajokorttia. Valitulta edellytetään lisäksi LOVe Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP teoria, LOP laskut, PKV-lääkelupa ja KIPU) ja näyttöjen hyväksytty suorittaminen viimeistään työsuhteen alkaessa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointitaitoja, itsenäistä harkintaa ja päätöksentekokykyä asiakastyössä. Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Anu Luotonen, puh. 040 800 4933 ja palvelupäällikkö Arja-Liisa Heikkilä, puh. 040 759 1368.

Haku päättyy 17.5.2021.

Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Arja-Liisa Heikkilä, puh. 040 759 1368 ja palveluesimies Anu Luotonen, puh. 040 800 4933.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Ikäihmisten palveluryhmä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Pl 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat