Lähihoitaja, (2), sijaisuus, kotihoito Kalajoki

Hakuaika päättyy  16.7.2024 14:30

Lähihoitaja, tule töihin kotihoitoon! Haemme kahta (2) lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 1.7.2024 - 30.9.2024 ikäihmisten kotihoitoon Kalajoelle.

Kotihoidossa teet työtä vaihtelevissa työympäristöissä asiakkaiden kotona. Työsi on itsenäistä ja saat työskennellä osana moniammatillista tiimiä. Työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen hoidon ja hoivan tehtäviä, lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Hoidon ja palvelun suunnittelussa hyödynnämme RAI- järjestelmää. Työtä teemme kuntouttavalla työotteella, asiakkaan omat voimavarat huomioiden.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Lisäksi kotihoidossa toimii yöpartio. Kolmivuorotyö on myös mahdollista toiveittesi mukaisesti. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Lisäksi meillä on käytössä työnantajan tarjoamia autoja. Saat työhösi hyvän perehdytyksen.

Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työyhteisön tuen lisäksi hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Otamme huomioon osaamisesi, koulutuksesi ja tähänastisen kokemuksesi. Saat työllesi tiimin tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Huomioimme myös alan opiskelijat.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kuukautta kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Sari Lähdemäki, puh. 044 469 1265. Sähköposti: sari.lahdemaki@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan