Skip to main content
test
Lähihoitaja, 2 toimea, Infektio-osasto - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Turun kaupunginsairaalan infektio-osastolla on avoinna kaksi vakituista lähihoitajan tointa. Infektio-osastolla sinulla on mahdollisuus kehittyä infektiopotilaiden erityisosaajaksi. Pääset hoitamaan infektiopotilaita, joihin kuuluu myös koronatartunnan saaneet potilaat. Työtä pääset tekemään toimivissa, eristyspotilaiden hoitoon soveltuvissa, nykyaikaisissa tiloissa. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu perushoidon lisäksi potilaan ja omaisten ohjaus, potilaan jatkohoidon suunnittelu moniammatillisessa tiimissä sekä tietyiltä osin myös lääkehoitotyö. Työ on 3-vuorotyötä. Toimimme tiimeissä ja huolehdimme perehdytyksestäsi, joten et jää yksin missään tilanteessa. Pääset työskentelemään innostavassa työympäristössä ja kaupan päälle saat yhteisöllisen, osallistavan työvuorosuunnittelun ja mukavat työkaverit.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Lisäksi edellytämme LoVen suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu ja tartuntalain 48 §:n mukaista suojaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aoh Jemina Oittinen, p. 040 669 1524
Oh Terttu Aaltonen, p. 040 745 4084
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Medisiininen hoitolinja, Infektio-osasto

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Sinulle suositellut työpaikat