Tule mukaan nuorekkaaseen ja mukavaan porukkaamme.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, tukea antavan työyhteisön, sekä vaikutusmahdollisuuksia oman työsi kehittämiseen.

Kotihoidon lähihoitajana pääset hyödyntämään ammattitaitoasi sekä kehittämään sitä lisäkoulutusten kautta. Kotihoidon lähihoitajan työssä korostuu oman työn organisointi ja itsenäinen työskentely. Lisäksi pääset jakamaan ja kasvattamaan omaa erityisosaamistasi esimerkiksi haavanhoidon, RAIn, päihde- ja mielenterveystyön tai ergonomia yms. osalta.

Meiltä löydät ainutlaatuisen työskentely-ympäristön, tehtävät laajan yhteistyöverkoston osana ja yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa. Kotihoidossa käytetään laajasti nykyaikaista teknologiaa, esim. mobiililaitteet henkilökohtaisena työvälineenä ja virtuaalinen kotihoito.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on laaja-alaista ja monipuolista. Lähihoitajan tehtävässä työskennellään ja liikutaan erilaisissa ympäristöissä asiakaskäynneillä ja asiakaskäyntien välillä. Lähihoitaja toteuttaa itsenäisesti asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti, osallistuu lääkehoidon toteuttamiseen suoritetun lääkeluvan jälkeen, arvioi asukkaan toimintakykyä ja hoidon tarvetta ja laatii niiden perusteella asukkaalle hoitosuunnitelman. Asiakkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa lähihoitaja käyttää RAI (Resident Assessment Instrument) -laatujärjestelmää ja sen tuottamaa tietoa.

Lähihoitaja on moniammatillisen hoitotiimin jäsen ja toimii omahoitajaryhmässä. Lähihoitajan tukena alueella toimii sairaanhoitaja. Lähihoitaja osallistuu opiskelijoiden ohjaukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Hakijalta edellytetään hyviä ryhmätyö- ja vuorovaikutusaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Edellytämme myöskin oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.
LOVe-lääkehoitolupa tulee suorittaa 3 kuukauden sisällä työn aloittamisesta, mikäli hakijalla ei ole voimassa olevaa LOVe-lääkehoitolupaa.

Eduksi luetaan LOVe-lääkelupa, kokemus vanhustyöstä, Pegasos ja RAI-osaaminen, hyvät tietotekniset taidot sekä innostus kehittää hoitotyötä, sekä hyvä suomen kielen taito. Eduksi luetaan myös ajokortti.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Forsström Nina, etunimi.sukunimi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito, Kotihoito Portsa
Osoite: Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Sinulle suositellut työpaikat