Lähihoitaja, 2 toimea - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoitaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Uittamon kotihoidossa sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisten kollegoiden kanssa nauttien vanhustyön monipuolisesta ja haastavasta luonteesta. Tarjoamme mahdollisuuden haastaa itsenssä ja oman ammattitaidon päivittäin. Asiakkaita meillä on hieman yli 100 ja työskentelemme nykyään kolmessa sairaanhoitajavetoisessa tiimissä. Lähitulevaisuudessa otamme käyttöön yhteisöllisen työvuorosuunnittelun, jolloin parannamme entisestään mahdollisuuksia sovittaa työ ja vapaa-aika keskenään. Työssä menestyminen edellyttää laaja-alaista osaamista geriatrisesta hoitotyöstä sekä kiinnostusta akuuttihoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Lisäksi edellytetään:
- Voimassaolevat lääkeluvat (LOVe), tarvittaessa voidaan suorittaa heti töiden alettua.
- Työn edellyttämä fyysinen ja henkinen toimintakyky sekä kyky sietää äkisti muuttuvia tilanteita.
- Tehtävän edellyttämä hyvä suomen kielen osaaminen
- Henkilöauton ajo-oikeus ja valmius autolla ajamiseen, jota pidetään erittäin suurena etuna työn hoitamisessa.
- Sitoutumista yleisiin työelämän ja yksikön pelisääntöihin.
- Ihmisläheistä ja positiivista asennetta työssäsi.
- Positiivista suhtautumista muutokseen ja toiminnan kehittämiseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisen ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Työskentelemällä Puistomäki-Uittamon kotihoidossa sinulla on mahdollisuus löytää työstä sinua itseäsi kiinnostavia osa-alueita, joihin on mahdollista syventyä vastuualueiden hoitamisen muodossa. Tarjoamme ison talon edut ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/kotihoito

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Joonas Lehto p. 050-5020289 / joonas.m.lehto@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Puistomäki-Uittamo
Osoite: Kurjenmäenkatu 6, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.