Skip to main content
test
Lähihoitaja, 2 työsuhdetta, Geriatrinen osasto 1 - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Hei geriatrisesta hoitotyöstä kiinnostunut lähihoitaja!

Etsimme joukkoomme positiivisella asenteella varustettua ja geriatriseen hoitotyöhön sitoutunutta lähihoitajaa. Geriatrisella osastolla 1 tutkitaan ja hoidetaan ikääntyviä potilaita, joilla sairaalahoidon tarve liittyy arjen toimintaa vaikeuttaviin ongelmiin tai muistisairauteen. Erityisosaamisena on iäkkäiden potilaiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn laskun syyn selvittäminen, sekä muistisairauksiin liittyvien oireiden hoito. Arjen pärjäämisen tukemiseksi omaisyhteistyö ja neuvonta tukevat hoidon onnistumista. Osastohoidon tavoitteena on potilaan sairaanhoidon päättyessä tukea ja vahvistaa toimintakykyä siten, että hoitojakson päätyttyä potilas kotiutuu turvallisesti.

Lähihoitajan tehtäviä osastollamme ovat geriatrisen potilaan hoitotyö, hoidon toteutumisen arviointi sekä jatkohoidon suunnittelu yhdessä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Potilaat tarvitsevat fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn sekä ympäristön kokonaisvaltaista selvittelyä. Siksi työskentely moniammatillisessa tiimissä ja hyvässä hengessä on meille ensiarvoisen tärkeää. Yhteistyö myös muun palveluverkon (kotihoito, hoitolaitokset, muistikoordinaattorit, tarvittaessa kotisairaala) ja omaisten kanssa on erittäin merkittävä osa hoitajiemme työtä. Työ osastolla on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää ihmisläheistä asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme, ettet koe vieraaksi myöskään käytösoireisten potilaiden kohtaamista. Lisäksi edellytämme LoVen suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu ja tartuntalain 48 §:n mukaista suojaa.

Eduksi luetaan geriatrisen hoitotyön osaaminen ja kokemus käytösoireisten muistipotilaiden hoidosta.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön varustettuna hyvällä yhteishengellä ja vakiintuneella moniammatillisella tiimillä. Työ osastollamme on mukaansatempaavaa ja ammattitaitoasi monipuolisesti kehittävää. Käytössä on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan joustavan yhteensovittamisen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

oh Kirsi-Marja Uotinen p. 044 907 3668
palveluesimies Anu Grönvall p. 044 790 0583
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Geriatrinen hoitolinja, Geriatrinen osasto 1

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kunnallissairaalantie 20, 20700 Turku

Sinulle suositellut työpaikat