Skip to main content
test
Lähihoitaja (2) / Viinikan kotihoito - Tampereen kaupunki

Oletko sinä etsimämme lähihoitaja, joka on innostunut asiakaslähtöisestä vanhustyöstä? Onko sinulla hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittää omaa työtäsi? Viinikan kotihoidon tavoitteena on tukea asiakasta elämään oman näköistä elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Viinikan kotihoidon alueeseen kuuluu Järvensivu, Kalevanharju, Viinikka, Nekala, Jokipohja ja Muotiala.

Haemme lähihoitajia (2) vakituisiin tehtäviin Viinikan alueen kotihoitoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kotihoidossa lähihoitaja toteuttaa laadukasta hoitotyötä kuntouttavalla työotteella asiakkaan omassa kodissa. Lähihoitajan työ on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä. Kotihoidossa työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa: aamu- ja iltavuorossa.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, huumorintajua, joustavaa ja avointa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme työntekijöitä, jotka ovat motivoituneita, työhönsä sitoutuneita, oma-aloitteisia ja kehittämismyönteisiä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä, mutta myös muu hoitotyön kokemus katsotaan eduksi.

Viinikan kotihoito sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Tampereen keskustaa. Alueemme on jaettu neljään eri hoitajatiimiin, joiden sisällä toteutetaan vastuuhoitajamallia. Viinikan kotihoidossa työskentelee eri ikäisiä työntekijöitä. Meillä panostetaan uusien työntekijöiden laadukkaaseen perehdyttämiseen. Saat alkuun tutustua rauhassa kotihoidon työhön kokeneemman työkaverin mukana. Käytössämme on uusinta hoitotyön teknologiaa, muun muassa kuvapuhelimia ja Evondos lääkeautomaatteja.

Eduksi katsotaan voimassa oleva B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, mutta välimatkoja on mahdollista kulkea myös kävellen ja polkupyörällä. Viinikan kotihoidolla on käytössä leasing autoja ja sähköpyöriä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: Nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.
Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOP, PKV, KIPU 1). Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla heti työsuhteen alussa. Lisäksi suosittelemme vahvasti influenssarokotusta (tartuntatautilaki 48§).

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481, merja.korpi@tampere.fi ja kotihoidon esimies Katri Valkiala, puh. 050 552 6057, katri.valkiala@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 15.7.2022

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Olemme keventäneet hakulomaketta: Täytä vain yhteystietosi, kirjoita hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja liitä CV:si liitetiedostoihin. Voit halutessasi liittää myös muita tiedostoja.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481, merja.korpi@tampere.fi ja kotihoidon esimies Katri Valkiala, puh. 050 552 6057, katri.valkiala@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kotihoito Viinikka

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat