Skip to main content
test
Lähihoitaja (2) / VIP-henkilöstö Sairaalapalvelut - Tampereen kaupunki

Sairaalapalveluiden kuntoutusosastojen toiminta perustuu potilaan yksilölliseen hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan, jonka lähtökohtana on kokonaisvaltainen geriatrinen toimintakyvyn arvio. Rauhaniemen sairaalan Koivula-talossa toimivat kuntoutusosastot S24, S25, Hatanpään puistosairaalassa toimivat osastot U3, V3 ja Arvo -osasta. Hatanpään kantatalossa osasto HYG2. Osastoille tullaan lähetteellä jatkohoitokoordinaattorien ohjaamana Hatanpään sairaalan ja TAYS:n eri osastoilta sekä Acutasta.

Haemme kahta lähihoitajaa vakituisiin toimiin VIP-henkilöstöön kuntoutusosastoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sosiaali- ja terveysalan sekä Pirkanmaan pelastuslaitoksen tehtävät ja henkilöstö siirtyvät Pirkanmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi nyt Tampereen Tekijänä ja vuodenvaihteen jälkeen Pirkanmaan hyvinvointialueen tärkeänä ammattilaisena.

Lähihoitajana työnkuvaasi sairaalapalveluiden sijaishenkilöstössä kuuluvat tehtävät kuntoutusosastoilla. Työskentelet sekä itsenäisesti, että moniammatillisissa tiimeissä yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Työ on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan hyvää elämää edistävää. Tehtävässä tarvitaan kuntouttavaa työotetta, oma-aloitteisuutta, motivoitunutta ja joustavaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi katsotaan kiinnostus vanhustenhoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn ja joustavuus sekä hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkelupa).

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Anna-Liisa Riekki, puh. 040 800 4554, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 7.12.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä.Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tampere

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Anna-Liisa Riekki, puh. 040 800 4554, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Sairaalapalvelujen palveluryhmä, Kuntoutus yhteiset

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat