Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Lähihoitajan vakituinen toimi

Haemme perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalveluiden palvelukseen osaavaa ja ammattitaitoista lähihoitajaa sijaispoolitoimintaan. Sijaispoolia käyttävät kaikki ikäihmisten palveluiden ympärivuorokautiset yksiköt eli hoivakoti Lehmuskartano, Volskoti, Palvelutalo sekä kotihoito. Sijaistyövoimaa poolista tarjotaan aamu- ja iltavuoroihin kaikkina viikonpäivinä.

Lähihoitajan toimeen edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröintiä. Molempien kotimaisten kielten suullinen taito on eduksi. Poolin työntekijällä tulee olla ajokortti ja mielellään käytössä oma auto, koska osa toimipaikoista sijaitsee julkisen liikenteen ulottumattomissa. Arvostamme työyhteisötaitoja, ennakkoluulotonta ja reipasta asennetta, vastuullisuutta ja halua sitoutua sekä toiminnan että oman ammattitaidon kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus KVTES mukaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tiedusteluihin vastaa osastonhoitaja Stiina Bergendahl puh. 050 327 2690 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 28.01.2019 klo 12.00.

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelujen yhteiset palvelut
Osoite: ., 2400,

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.
Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan