Lähihoitaja - Loviisan kaupunki

Lähihoitaja - Loviisan kaupunki

Haemme lähihoitajaa senioripalveluihin, tehostettuun palveluasumiseen, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Hyvän elämän talo Harmaakallio. Työ alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hyvän elämän talo Harmaakallio on ympärivuorokautista palvelua tarvitseville ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tilamme ovat nykyaikaiset ja avarat, rakennus valmistui vuonna 2017. Asiakaspaikkoja on 56. Harmaakallion toiminta perustuu asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Tarjoamme hyvän ja innostavan työyhteisön, toivomme sinulta joustavaa ja kuntouttavaa työtapaa.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja, apuhoitaja). Työaika 38,45 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

toiminnanohjaaja Linda Ahlberg, linda.ahlberg@loviisa.fi, puh 0440 555 871
palveluvastaava Monica Sund, monica.sund@loviisa.fi, puh 0440 555 380

Perusturvakeskus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan