Lähihoitaja - Kittilän kunta

Lähihoitaja - Kittilän kunta

Haemme lähihoitajia kesäsijaiseksi Palvelutalo Pääskylään ja Palvelutalo Metsolaan.

Tervetuloa kesätöihin Palvelutalo Pääskylään Kittilään. Ikäihmisten tehostettu palveluasumisyksikkö sijaitsee rantamaisemassa keskustan tuntumassa. Palvelutalo Pääskylässä tarjotaan asukkaille ohjattua virkistystoimintaa, eri järjestöjen tilaisuuksia, yhteistoimintaa, hartaus- ja muistotilaisuuksia.

Tällä ilmoituksella haetaan kesäsijaisia myös Palvelutalo Metsolaan, joka tarjoaa laadukkaan hoidon ja huolenpidon kehitysvammaisille ihmisille ja ikäihmisille. Asiakas saa Metsolassa ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa sekä tukea selviytyä arjessa, itsenäisesti ja autettuna, ohjattuna.

Kehitysvammaisille järjestetään toimintaa, jonka avulla ylläpidetään ja parannetaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä yksilöllisten hoito- ja palvelusuunnitelmien sekä erityishuolto-ohjelmien avulla. Ikäihmisten hoidon perusajatuksena on vanhuuden ymmärtäminen ainutkertaisena elämänvaiheena, voimavarana ja vahvuutena. Hyvä ja antoisa hoitosuhde perustuu kunnioitukseen.

Palvelutalo Metsola sijaitsee Palvelutalo Pääskylän naapurissa.

Olet joustava, motivoitunut, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään niin tiimissä, kuin itsenäisestikin.

Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukaisia. Työsuhde on Kittilän kuntaan. Työn aloittamisajankohta sovitaan erikseen. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto ennen työsuhteen vastaanottamista.

Haastatteluun tuodaan mukana alkuperäiset opinto- ja työtodistukset, todistus voimassa olevasta hygieniapassista sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48§ mukainen todistus soveltuvuudesta.

Hakemus tulee jättää 30.3.2019 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Palvelutalo Pääskylä: vs. vastaava hoitaja Sirkka Peltomaa, p. 0407493440, sirkka.peltomaa@kittila.fi
Palvelutalo Metsola: vastaava hoitaja Merja Korva, p. 0400356481, merja.korva@kittila.fi

Kittilän kunta, sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Lanssitie 5, 99100,

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan