Lähihoitaja - Loviisan kaupunki

Lähihoitaja - Loviisan kaupunki

Haemme lähihoitajaa Loviisan sairaalan osastolle. Työ alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Vähäisen hakijamäärän takia hakuaikaa jatketaan 23.1.2019 asti, jo saapuneet hakemukset huomioidaan.

Loviisan sairaalan osastolla on 25 potilaspaikkaa. Osastolla hoidetaan akuuttipotilaita, kuten erilaisia infektioita sairastavia potilaita sekä kuntoutus- ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon siirtyviä potilaita. Sairaalassa hoidetaan myös palliatiivista hoitoa tarvitsevia potilaita.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja, apuhoitaja). Työaika 116,25 h/kolme viikkoa. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

osastonhoitaja Kristiina Auvinen, puh 0444 555 339, kristiina.auvinen@loviisa.fi
vs. vastaava hoitaja Senja Kangas, puh 044 505 1978, senja.kangas@loviisa.fi

Perusturvakeskus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan