Lähihoitaja - Rovaniemen kaupunki

Lähihoitaja - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan Ikäihmisten palveluissa

on haettavana

lähihoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 4.3-27.9.2019

sijoituspaikkana Dementiayksikkö Aaltoranta.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan sijaisuudessa on lähi- tai perushoitajan tutkinto. Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toimessa on kolmen kuukauden koeaika.

Vuorotteluvapaan sijaisuuteen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 31.1.2019 klo 15.00.

Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 31.1.2019 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Osastonhoitaja Maritta Jänkälä, p. 040-8416883

Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Hallituskatu 7, 96100,

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan toimintaa ovat avovastaanotto, aikuisten sosiaalinen kuntoutus ja tuki, aikuisten palveluohjaus ja kiireellinen sosiaalityö, erityisryhmien asumispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, maahanmuuttajasosiaalityö, palveluohjaus ja ikäosaamiskeskus, perhesosiaalityö, perheneuvola, perheoikeudelliset palvelut, sairaalapalvelut, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaissosiaalityö sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1100 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä.
Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.

Tutustu työnantajaan