Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja

Kirkkonummen kunnan perhepalvelut hakee lapsiperheiden kotipalvelun lähihoitajaa 1.4.2019 alkaen vakituiseen toimeen. Kyseessä on uusi vakanssi.

Lapsiperheiden kotipalvelussa työskentelee tällä hetkellä 4 perhetyöntekijää sekä koordinaattori. Esimiehenä toimii perhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä.

Lapsiperheiden kotipalvelu tarjoaa kirkkonummelaisille lapsiperheille arkeen apua erilaisissa elämäntilanteissa. Tavoitteena on tukea perheen arjessa selviytymistä sekä ennaltaehkäistä perhetilanteen vaikeutumista. Työskentely on pääsääntöisesti perheen kodissa tapahtuvaa lastenhoidollista apua. Tukena on muu perheen kanssa työskentelevä viranomaisverkosto.

Toimeen hakevalta työntekijältä odotetaan itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, kokemusta vauvojen ja leikki-ikäisten hoidosta ja perheiden kanssa työskentelystä, rohkeutta ottaa asioita puheeksi, kykyä sopeutua vaihteleviin ja vaativiinkin tilanteisiin, huolellisuutta ja positiivista asennetta.

Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, jonka vuoksi oman auton käyttö on välttämätön.

Yleistyöaika 38,45h/vko (liukuva työaika klo 7.00-18.00).

Palkka KVTES:n mukaan.

Hakijalla tulee olla tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aikaisempi kouluasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavan tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antaa kotipalvelun koordinaattori Pia Väyrynen, puh: 050-3503917 tai perhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Veronica Lundqvist puh: 040-7591149
Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella (työavain 211376).
Hakuaika päättyy 15.2.2019 klo 12:00

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden kotipalvelut
Osoite: ., 2400,

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.
Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan