Lähihoitaja - Lopen kunta

Lähihoitaja - Lopen kunta

Lopen kunta laittaa uudelleen haettavaksi lähihoitajan vakituisen toimen 18.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tointa aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon tehtävää täytettäessä. Tehtävän sijoituspaikka on Pajukodin asumisyksikkö, joka on 16-paikkainen, kodinomainen palveluasumisen ympärivuorokautinen yksikkö.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu sekä ikäihmisten että nuorten kanssa työskentely. Työ on jaksotyötä.

Hakemukset pyydetään tekemään 3.2.2019 kello 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2187,27 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Hakijalta edellytetään asukaslähtöistä kuntouttavaa työotetta sekä joustavuutta ja halua kehittää työtä. Hygieniapassi ja LOVe-tentti tulee olla suoritettuina tai valmius suorittaa LoVe-tentti. Kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Lisätietoja antaa Pajukodinvastaava sairaanhoitaja Johanna Siivonen, p. 050 573 3738 tai johanna.siivonen@loppi.fi

Lopen kunta, Perusturvalautakunta, Kehitysvammaisten palvelut
Osoite: Pajukuja 2, 12700,

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista ja tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan