Lähihoitaja - Hankasalmen kunta

Lähihoitaja - Hankasalmen kunta

Hankasalmen kunnan vanhuspalveluissa on haettavana lähihoitajan vakinainen työsopimussuhteinen toimi. Ensimmäinen sijoituspaikka on kotihoito.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu kotona asuvien asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelmien mukainen hoiva- ja hoitotyö. Työaikamuotona on jaksotyö ja työ sisältää aamu- ja iltavuoroja, myös viikonloppuisin. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä. Asiakastyö tehdään pääsääntöisesti yksin.

Etsimme luotettavaa, reipasta ja itsenäisen työskentelyn osaavaa lähihoitajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuutta ja paineensietokykyä. Tehtävään valitulta edellytetään ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta sekä lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Hankasalmen kunta on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Hakemukset tehtävään tulee jättää Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Haastatteluun valituille toteutetaan haastattelut 13.3.2019.

Kotihoidon palveluvastaava Seija Ylönen, 014 2671924, seija.ylonen@hankasalmi.fi

Hankasalmen kunta
Osoite: Hankasalmi

Hankasalmi on 5000 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 350 henkilöä.

Tutustu työnantajaan