Lähihoitaja - Sipoon kunta

Lähihoitaja - Sipoon kunta

Suvirinne on Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva asumisyksikkö sipoolaisille muistisairaille. Meillä on 18 tehostetun asumispalvelun paikkaa ja neljä lyhytaikaispaikkaa. Tarjoamme asukkaillemme heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtevää turvallista hoitoa ja asumista kodikkaassa ympäristössä. Toimintamme painopiste on asukkaan mielekäs arki, jossa asukas on mukana omien voimavarojensa mukaan. Käytämme myös Green Care- toimintamalleja kuntoutuksessa ja asukkaan hyvinvoinnin lisäämisessä.

Koetko aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden, kuntoutumisen ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Haemme nyt vakituista LÄHIHOITAJAA yksikköömme alkaen 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävä yksikössä on tukea asukkaan selviytymistä arjessa ja yhteistyötä omaisten kanssa. Painopisteenä on monipuolinen kuntouttava ja aktiivinen toiminta sekä yksilöllisesti että ryhmässä, kuten ulkoilu ja erilaiset toiminnalliset tuokiot. Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittämisorientoituneen työyhteisön.

Pätevyysvaatimuksena tehtävässä on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Lisäksi vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen taito.

Työ on kolmivuorotyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2203,08 euroa + mahdolliset lisät. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 24.2.2019 klo 20 mennessä oheisen linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sanna Siltala sähköpostitse sanna.siltala(at)sipoo.fi tai puh. 0401914514

Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut, Suvirinne
Osoite: Iso Kylätie 18, Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan