Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Lähihoitajan sijaisuus

Kirkkonummen Palvelutalo hakee lähihoitajaa joukkoomme.

Tarjoamme mahdollisuuden luovaan ja motivoivaan työskentelyyn ikäihmisten parissa. Palvelutalossa on 26 palveluasuntoa ja kaksi ryhmäkotia, jotka mahdollistavat monipuolisen työympäristön palvelukeskuksessa.

Lähihoitajan toimeen edellytetään lähi-/perushoitajan tutkinnon lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta.

Toivomme vanhusmyönteistä asennetta, yhteistyötaitoja sekä kuntouttavaa työskentelytapaa. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen vanhustyöstä ja ruotsin kielen taidon.
Lähihoitajan työtehtävissä tarvittavat lääkeluvat tulee olla kunnossa työsuhteen aikana ja lisäksi edellytetään tartuntalain §8:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus KVTESin mukaan.

Työ on jaksotyötä ja 3-/2-vuorotyötä (erillinen sopimus)

Työ alkaa 10.6.2019 ja päätyy 31.8.2020.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisen hakulomakkeen kautta 1.3.2019 klo 12.00 mennessä.
Lisätietoja osastonhoitaja Linda Westerberg puh. 050-3273680 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Ympärivuorokautiset asumis- ja hoivapalvelut, Palvelutalo
Osoite: ., Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.
Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan