Lähihoitaja - Hattulan kunta

Lähihoitaja - Hattulan kunta

Haemme lähihoitajia sijaisuuksiin Hattulan kunnan koti- ja asumispalveluihin, kotihoitoon, tehostettuun asumispalveluun Willa Katinalaan ja kuntouttaviin palveluihin Kuntotuuliaan. Meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia kevään ja kesän aikana. Laita hakemukseen maininta siitä, mihin yksikköön haet.

Toivomme hakijoilta mielenkiintoa ikäihmisten parissa työskentelemistä kohtaan, kokemus katsotaan eduksi. Työ on kaksivuorotyötä.

Edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista ja kotihoidossa ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävien hoitamisessa. Kuntouttavissa palveluissa ja tehostetussa asumispalvelussa vaadimme tartuntatautilaki 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Kotihoidon osalta palveluesimies Niina Päärnä, 050 3028663, niina.paarna@hattula.fi
Tehostetun palveluasumisen osalta palveluesimies Kirsti Enqvist, 050 3739885, kirsti.enqvist@hattula.fi
Kotihoidon osalta palveluesimies Merja Mäkinen, 050 5091312, merja.makinen@hattula.fi

Hattulan kunta
Osoite: Hattula

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.

Tutustu työnantajaan