Lähihoitaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Lähihoitaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Pudasjärven terveyspalveluissa, hoito-osastolla, on avoinna lähihoitajan kesäsijaisuus.

Lähihoitajan tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu lähihoitaja.

Tehtävien hoitamisessa edellytetään joustavuutta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen, soveltuvuutta sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja kuntouttavan hoitotyön hallintaa.

Lähihoitaja työskentelee terveysaseman hoito-osastolla, jossa on 30 potilaspaikkaa. Osastolla hoidetaan sisätauti- ja kirurgisia potilaita usein jatkohoidossa erilaisten toimenpiteiden jälkeen. Psykiatristen potilaiden hoito toteutetaan yhteistyössä mielenterveystoimiston henkilökunnan kanssa. Päihteiden väärinkäyttäjiä on lyhytaikaisessa selviämishoidossa. Asiakkaat tulevat osastolle terveysaseman päivystyksen kautta tai jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta tai sovitusti tutkimuksia varten.

Tarjoamme mahdollisuutta kehittää työtä, vaikuttaa työvuoroihin, vaihtelevia työpäiviä sekä mukavan työyhteisön.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista hyväksytty todistus terveydentilastaan. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Oulunkaari on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Osastonhoitaja Paula Mattinen, paula.mattinen@oulunkaari.com, puh. 040-5432443

Oulunkaaren terveyspalvelut, Pudasjärven hoito-osasto
Osoite: Pudasjärvi

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.
Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.
Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.
Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Tutustu työnantajaan