Lähihoitaja - Tuusniemen kunta

Lähihoitaja - Tuusniemen kunta

Teemme työtämme Tuusniemellä ihmislähtöisesti - rohkeasti rakkaudella. Tarvitsemme tehostetun palveluasumisen Mänty- ja Tuomikodin tiimiimme innostuneen, kehitysmyönteisen ja ihmistä ja hänen arkeaan kunnioittavan lähihoitajan. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme aitoa asiakaslähtöisyyttä ja taitoja toteuttaa yksilöllistä ja yhteisöllistä hoivaa ja hoitoa yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Arvostamme kokemusta vanhus- ja vammaistyöstä. Sinulla on myös halua kehittää asiakaslähtöisiä palveluja yhdessä työyhteisön kanssa.

Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valitsemisesta esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.tuusniemi.fi

Lea Mustonen, vanhustyön johtaja, puh. 044 720 9042
Kaija Kareinen, Mänty- ja Tuomikodin vastaava sairaanhoitaja, puh. 040 517 7292

Tuusniemen kunta
Osoite: Keskitie 22, 71200 Tuusniemi

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana. Tehostettua palveluasumista on kunnan omana tuotantona 50 paikalla palvelukeskuksessa ja Koivukodissa, missä on myös kehitysvammaisten erityisasumisen yksikkö.

Tutustu työnantajaan