Lähihoitaja - Sodankylän kunta

Lähihoitaja - Sodankylän kunta

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 28.6.2019 klo 12.00 mennessä

LÄHIHOITAJA, kotihoitoon

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Työtehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa siten, että lähihoitajan tehtävässä työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Valitulla tulee olla ajokortti ja oma auton käyttömahdollisuus.

Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyössä ja kotihoidossa.

Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.

Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain: 238680. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Kotihoidon osastonhoitaja Anitta Mikkola puh. 040 522 3009 ja apulaisosastonhoitaja Sini Veikanmaa puh. 040 173 9466

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Kurunokantie 5, 99600 Sodankylä

Sodankylä on 8600 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan