Lähihoitaja - Keravan kaupunki

Lähihoitaja - Keravan kaupunki

Haemme kahta hoitoalan ammattilaista 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan vakinaisiin lähihoitajan palvelussuhteisiin.

Tehtävät sijoittuvat Keravan kotihoitoon. Kotihoidon lähihoitaja vastaa asiakkaiden avustamisesta hoidossa ja arjen askareissa, sekä lääkehoidon toteuttamisesta ja kuntouttamisesta. Kotihoidon asiakkaat ovat eri-ikäisiä ihmisiä, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa voidakseen asua omissa kodeissaan turvallisesti ja laadukkaasti. Keravan kotihoidossa työskentelee 55 työntekijää, jotka on jaettu viiteen tiimiin (eteläinen Kerava, pohjoinen Kerava ja kuntouttava kotihoito). Työtä tehdään kahdessa vuorossa, seitsemänä päivänä viikossa.

Lähihoitaja vastaa itsenäisesti tai tiimissä kotihoidon asiakkaiden hoitotyön suunnittelusta, kuntouttavan toimintatavan mukaisesta asiakaslähtöisestä hoidon toteuttamisesta, arvioinnista sekä kirjaamisesta. Lisäksi lähihoitaja on mukana luomassa ja mahdollistamassa asiakkaillemme virikkeellistä ja merkityksellistä arkea. Jokaiselle asiakkaalle on nimetty omahoitaja, jonka vastuulla on erityisesti huolehtia asiakkaan hoidosta ja hyvinvoinnista.

Tehtävässä menestymistä edesauttavat oma-aloitteinen ja itsenäinen työote, joustavuus ja se, että sinulla on B-ajokortti. Arvostamme lisäksi RAI-osaamista ja kokemusta koti- tai ikäihmisten hoidosta. Toivomme myös vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliimme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti. Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Tarkastamme kelpoisuuden terveydenhuollon ammattihenkilörekisteri JulkiTerhikkiin rekisteröidyistä tiedoista. Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa. Työpiste sijaitsee Keravan kotihoidossa (os. Metsolantie 9 C, Kerava).

Hakuaika päättyy 19.6.2019 klo 14.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Kotihoidon esimies Päivi Sinisalo puhelimitse 040 318 4129 tai sähköpostitse paivi.s.sinisalo@kerava.fi

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Metsolantie 9C Metsolantie 9C, 04200 Kerava

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.
Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.

Tutustu työnantajaan