Lähihoitaja - Perusturvaliikelaitos Saarikka

Lähihoitaja - Perusturvaliikelaitos Saarikka

Haemme Perusturvaliikelaitos Saarikan palvelutalo Kivirantaan lähihoitajaa. Valittavan hoitajan vakanssi on ensi vaiheessa varahenkilöstössä mutta sijoituspaikka on Kiviranta. Etsimme Kivirannan mukavaan yhteisöön asiakaslähtöistä joukkuepelaajaa, jolla on positiivinen palveluasenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja into oppia uusia asioita. Työssä edellytetään kykyä kokonaisvaltaiseen hoitotyöhön ja kuntouttavaan työotteeseen. Halu toimia yrittäjähenkisesti on myös keskeinen valintakriteeri. Yrittäjähenkisyys tarkoittaa mm. vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja sitoutuneisuutta yhteisiin päämääriin. Työ edellyttää joustavuutta ja halua oppia uusia asioita.
Työpaikka on savuton ja luonnollisesti edellytämme lakien mukaisten rokotusten voimassaoloa.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Piritta Järvinen, puh. 044 459 6571

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Hallinto ja toimistopalvelut, Varahenkilöstö
Osoite: Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sivulantie 11, Saa, 43700 Kyyjärvi

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.
Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.
Saarikka on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan