Lähihoitaja - Keravan kaupunki

Lähihoitaja - Keravan kaupunki

Haemme hoitotyön ammattilaista vakinaiseen lähihoitajan palvelussuhteeseen 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pyrimme täyttämään toimen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävä sijoittuu kuntouttavan hoidon osastolle. Kuntouttavan hoidon osasto on 37 paikkainen osasto, jossa hoidetaan pitkäaikaishoitoa ja kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Osaston toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää potilaiden terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua. Tavoitteena on lisäksi vahvistaa potilaan omia voimavaroja kuntouttavaa hoitotyön toimintatapaa noudattaen yhteistyössä potilaan, hänen omaistensa ja moniammatillisen tiimin kanssa. Työ on 3-vuorotyötä.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu mm. ohjaus ja neuvonta (potilaat, henkilöstö, omaiset, opiskelijat), osaston toiminnan kehittäminen sekä laadukkaan hoitotyön ja hyvän asiakaspalvelun toteuttajana toimiminen. Vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Toivomme hakijalta vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen, voimavarakeskeiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin, sekä aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin ja terveyteen dynaamisessa ja asiakaslähtöisessä toimintaympäristössä. Keravalla sinua odottaa iloinen, nuorekas ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko, jonka osaaminen ja kehitysmyönteisyys näkyy jokapäiväisessä toiminnassa. Tarjoamme sinulle työntäyteisiä ja monipuolisia työpäiviä sekä vastuullisen tehtävän tarjoamia kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Hakuaika päättyy 28.6.2019 kello 14.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen voidaan liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

lisätietoja tehtävästä antaa kuntouttavan hoidon osaston esimies Tiina Valtonen puhelimitse 040 318 3287 tai sähköpostitse tiina.valtonen@kerava.fi ja apulaisosastonhoitaja Mervi Karhunen 040 318 3610 tai sähköpostitse mervi.karhunen@kerava.fi

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala, Koti- ja laitospalvelut, Osasto 1
Osoite: Metsolantie 2, 04200 Kerava

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.
Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.

Tutustu työnantajaan