Lähihoitaja - Sodankylän kunta

Lähihoitaja - Sodankylän kunta

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 31.7.2019 klo 12.00 mennessä

LÄHIHOITAJA, kotihoitoon.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Työtehtävässä noudate-taan jaksotyöaikaa siten, että työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Eduksi katsomme työkokemuksen ja kokonaisnäkemyksen vanhustyöstä, erityisesti kotihoidosta. Hakijoilta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäises-ti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta.

Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toi-seen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanotta-mista toimittaa hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.

Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat kotihoidon osastonhoitaja Anitta Mikkola puh. 040 522 3009 ja kotihoidon apulaisosastonhoitaja Sini Veikanmaa puh. 040 173 9466

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 242241. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

HAKUAIKA: 25.6.2019 - 31.7.2019 klo 12.00
PALKKAUS: KVTES
PALVELUSSUHTEEN TYYPPI: Vakinainen
TYÖ ALKAA: Sopimuksen mukaan

Sodankylä on 9000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-janviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Kotihoidon osastonhoitaja Anitta Mikkola puh. 040 522 3009,
Kotihoidon apulaisosastonhoitaja Sini Veikanmaa puh. 040 173 9466

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Kurunokantie 5, 99600 Sodankylä

Sodankylän on noin 9000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin kulttuuritapahtumissa.

Tutustu työnantajaan