Lähihoitaja - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitaja - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitajan tehtävä tehostetussa palveluasumisessa 2.9.2019 - 31.8.2020.
Kolmivuorotyö.
Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu lähi-/perushoitajan tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Toimipisteen esimies Riitta Airaksinen riitta.airaksinen@eksote.fi puh. 040 6513143 (14.7.2019 jälkeen)
Toimipisteen vastaava Minna Pakarinen minna.pakarinen@eksote.fi puh. 040 1988950

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva- ja palveluasuminen, Vanamokoti, Lemi
Osoite: Palolakuja 1 54710 Lemi, 54500 Taavetti

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan