Lähihoitaja - Janakkalan kunta

Lähihoitaja - Janakkalan kunta

Haemme

LÄHIHOITAJAA

Etsimme vammaistyön tehostetun palveluasumisen yksikköön Pihlajakotiin Turenkiin lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn mukavassa ja osaavassa työyhteisössä. Lähihoitajana työnkuvaasi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltainen ohjaus ja hoito. Työ on kolmivuorotyötä.

Lähihoitajan toimi on haettavana 5.7.2019 alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan on esitettävä rikosrekisteriote ja edellytämme (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto tai muu vastaava koulutus. Kokemusta kehitysvamma-alan työstä arvostetaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Lisätietoja antaa vammaistyön johtaja Riitta Julin (03) 680 1536 tai 19.7.2019 alkaen palvelupäällikkö Taina Aitto-oja (03) 680 1386
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi- palvelun kautta. Hakuaika päättyy 26.7.2019 klo 12.00.

Janakkalan kunta, Perusturva, Vammaistyö
Osoite: Aarnenkuja 3, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Tavoitteenamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkovat Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie ja monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan