Lähihoitaja - Ranuan kunta

Lähihoitaja - Ranuan kunta

Ranuan kunnan perusturvaosastolla on haettavana lähihoitajan toimen sijaisuus ajalle 2.9.2019-31.8.2020 Lapsiperheiden kotipalvelussa.

Kelpoisuutena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain
(272/2005) 8 §:n mukainen kelpoisuus tai muu soveltuva koulutus. Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja/tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n mukainen kelpoisuus.

Yleistyöaika. Palkkaus KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa on kolmen kuukauden koeaika.

Sähköiset hakemukset 9.8.2019 klo 13.00 mennessä http://www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.ranua.fi

Vanhuspalvelujohtaja Marketta Uimaniemi-Honkanen, puh. 040 573 0149, etunimi.sukunimi@ranua.fi

Ranuan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Sairaalatie 4, 97700 Ranua

Rohkea Ranuan kunta on luontoon, yrittäjyyteen ja hyvinvointiin panostava elinvoimainen kunta, jossa arvostetaan osaamista ja ahkeruutta. Ranuan kunnan sosiaalipalveluiden arvot ja toimintaperiaatteet ovat asiakaslähtöisyys, yhteisöllisyys, oikeudenmukaisuus, luotettavuus, ammattitaito ja luovuus. Toiminta-ajatuksenamme on järjestää arkielämän sujumisen turvaavia ja hyvinvointia edistäviä asiakaslähtöisiä ja vaikuttavia sosiaalipalveluja. Lähtökohtana palveluiden järjestämisessä on kuntalaisten tarpeet ja voimavarat, toimiva palvelujärjestelmä ja tavoiteltavien muutosten aikaansaaminen.

Tutustu työnantajaan