Lähihoitaja - Porvoon kaupunki

Lähihoitaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee pohjoiseen kotihoitoon ja kotihoidon varahenkilöstöön kuutta (6) lähihoitajaa eripituisiin (9kk-2vuotta) määräaikaisiin työsuhteisiin 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan voimavarat huomioiden. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä sekä ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja selviytyminen kotona mahdollisimman pitkään. Porvoon kotihoidossa on käytössä Effica-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-arviointiohjelma.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa sekä monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työaikamuoto on jaksotyö. Työaika 38,75h/vko. Peruspalkka 2255,92 €/kk.

Arvostamme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä, vastuullista asennetta ja hyvää muutoksensietokykyä sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa ja työyksikön toimintaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 4-6 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 29.7.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/kotihoito

Lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Mikaela Westerlund puh. 040 512 1266 tai Ann-Catrin Tapanainen puh. 0400 690 983

Kotihoito
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan