Lähihoitaja - Kuopion kaupunki

Lähihoitaja - Kuopion kaupunki

Tervetuloa töihin Kuopion kotihoidon resurssipooliin, mahdollistamaan asiakkaillemme turvallinen ja mielekäs arki heidän omassa kodissaan. Pääset mukaan tekemään tärkeää työtä moniammatillisessa tiimissä.

Meillä on Kotihoidon resurssipoolissa haettavana kaksitoista (12) määräaikaista lähihoitajan sijaisuutta. Sijaisuudet kestävät 3-6 kk.
Sijaisuudet jakautuvat seuraavasti

Nilsiän kotihoito yksi (1) lähihoitaja
Riistaveden kotihoito yksi (1) lähihoitaja
Karttulan kotihoito yksi (1) lähihoitaja
Kuopion kantakaupunki yhdeksän (9) lähihoitajaa

Lähihoitaja toimii kotihoidon resurssipoolissa perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa asiakkaalle suunnitellun hoidon toteuttamisesta yhdessä tiimin kanssa. Kotihoidossa työntekijä saa tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä, jossa on mahdollisuus ylläpitää ja vahvistaa omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä kehittää kykyä itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa.

Kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto, hakijan tiedot Valviran ylläpitämässä Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa, ajokorttia (B-luokka) sekä lääkehoitolupaa (LOVE-LOP). Jos lupa ei ole voimassa, valitun tulee suorittaa se välittömästi sijaisuuden alkaessa

Työaika on 38,75 h/vk

Palkka on 2211,19 €/kk + maaseututiimeihin sijoittuvat saavat rekrytointilisän 101,25 €/kk, joka maksetaan vuoden 2019 loppuun asti.

Tehtävän täytössä voidaan noudattaa koeaikaa

Tehtävät täytetään heti kun soveltuvat sijaiset löytyvät.

Palveluesimies Maarit Peltomaa puh. 0447 186189

Resurssipooli
Osoite: Kuopio

www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan