Lähihoitaja - Hankasalmen kunta

Lähihoitaja - Hankasalmen kunta

Hankasalmen kunnan vanhuspalveluissa on haettavana lähihoitajan työsopimussuhteinen vakinainen toimi 1.10.2019 alkaen. Hakuaika on 13.8.-27.8.2019.

Lähihoitajaa haetaan vanhuspalveluihin ensimmäisenä sijoituspaikkana kotihoidon tiimi. Valittu henkilö toimii vakinaisena vuosiloman sijaisena kotihoidossa.

Työ on kaksivuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö. Oman auton käyttämäinen on välttämätöntä.

Edellytämme hakijalta reippautta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto ja tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (LOP) ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelusuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Hankasalmen kunta on savuton työpaikka.

Kotihoidon palveluvastaava Seija Ylönen, 014 2671924 tai seija.ylonen@hankasalmi.fi

Hankasalmen kunta
Osoite: Hankasalmi

Hankasalmi on 5000 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 350 henkilöä.

Tutustu työnantajaan