Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja - tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta työtä!

Hoivakoti Lehmuskartano tarjoaa pitkäaikaisasumista sekä lyhytaikaisia hoitojaksoja ikäihmisille Kirkkonummen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Etsimme nyt lähihoitajaa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Eduksesi on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, vastuullisuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä lääkehoidon osaamisen todentamista.
Palkkaus on KVTES: n mukainen. Työ on 3-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Stiina Bergendahl puh. 050-32 72 690.
Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä lomakkeella, haku päättyy 1.11.2019 klo 12:00.

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Ympärivuorokautiset asumis- ja hoivapalvelut, LEHMUSKARTANO/Hoivakoti
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL-joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi