Lähihoitaja - Haapaveden kaupunki

Lähihoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungilla on haettavana kaksi (2) LÄHIHOITAJAN sijaisuutta. Määräaikaiset sijaisuudet kestävät 30.6.2020 saakka. Sijoituspaikkana on Haapaveden vanhuspalvelut, asumispalvelut. Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8§ mukainen lähihoitajan kelpoisuus.

Arvostamme näkemyksiä vanhustyön kehittämisestä sekä kuntouttavasta hoitotyöstä. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat eduksi. Työ on tiimityöskentelyä. Tehtävät vaativat lääkehoidon tenttien suorittamista hyväksytysti. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työntekijältä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §: n mukaista rokotesuojaa.

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Elisa Mäkikangas p. 04007591610

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Asumispalvelut, Paakkilanhovi Haapavesi
Osoite: Kirkkotie 17, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Osoitteesta www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.