Lähihoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Etsimme Haapajärvelle Kirsikkakodin kotikuntoutustiimiin lähihoitajaa 17.2-30.4.2020 väliselle ajalle opintovapaan sijaisuuteen. Sijaisuus voi mahdollisesti jatkua kesälomien sijaisuutena.

Kirsikkakoti on mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kotikuntoutusta ja tuettua asumista tarjoava yksikkö. Työhön sisältyy kotikäyntejä ja tuetun asumisen ohjausta. Kirsikkakodin toimintaa ohjaa asiakaslähtöisyys ja toiminnan tavoitteena on turvata asiakkaille mielekäs ja turvallinen arki heidän omassa kodissaan.

Kotikuntoutustiimistä käsin tuetaan, hoidetaan ja ohjataan asiakkaita heidän toimintakyvyn mukaisesti. Kaikessa toiminnassa kunnioitetaan asiakkaan yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta.

Tarjoamme sinulle hyvän ja osaavan työyhteisön tuen sekä laaja-alaisen työkokemuksen tuoman ammattitaitoisen tiimin. Lisäksi tarjoamme huumorintajuisen työyhteisön, esimiehen tuen ja tekemisen meininkiä. Meidän työyhteisössä on hyvä olla.

Työ on kaksivuorotyötä.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa sekä aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen mt-puolella, mutta tärkeintä on oma halu ja motivaatio työskennellä meillä. Myös alan opiskelijoista olemme kiinnostuneita, opiskelijat tuovat aina tullessaan uutta tietoa meille.

Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tehtävä täytetään sopivan työntekijän löytyessä. Ota siis rohkeasti yhteyttä täyttämällä sähköinen hakulomake tai soittamalla.

Tutustu työnantajaan

Psykiatrinen sairaanhoitaja Kirsti Jauhiainen puh. 040-1808984
Terapiapalveluiden johtaja Taija Kekäläinen puh. 044-4457786

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Psykososiaaliset palvelut, Haapajärven asumispalvelut Kirsikkakoti
Osoite: Kirkkokatu 2, 86800 Pyhäsalmi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- sekä erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymä järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.