Lähihoitaja - Janakkalan kunta

Sinä hoitotyön ammattilainen, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin! Haemme lähihoitajaa Tapailakodin vanhainkotiin. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa.

Lähihoitajana sinä osallistut asiakkaille yksilöllisesti laadittujen hoitosuunnitelmien toteuttamiseen. Työnkuvaasi kuuluu tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja toimintakykyä ylläpitävä työote. Edellytämme, että osaat kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja tarvittaessa uskallat tehdä myös itsenäisiä ratkaisuja asiakkaan edun mukaisesti. Meillä saat käyttää luovuutta hoitotyössä

Tapailakodissa on yhteensä 46 asiakaspaikkaa ja se on jaettu neljään pienempään kotialueeseen. Lyhteen ja Pellavan kotialueilla on molemmissa 13 asukaspaikkaa ympärivuorokautista asumista varten. Tähkän kotialueella on 9 asukaspaikkaa ja se on profiloitunut muistisairaiden asukkaiden hoitamiseen. Apilan kotialueella on 11 intervallipaikkaa omaishoitajien vapaapäivien järjestämistä varten sekä kaksi kriisipaikkaa omaishoidettavan kuntalaisen äkilliseen avuntarpeeseen. Tässä toimessa työskentelykotialue työsuhteen alkaessa on Apilan kotialue. Hoitajamitoituksemme on 0.6 hoitajaa/asukas.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidon osaamista LOVE-tentin tai muun vastaavan avulla.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työsuhde alkaa 18.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan 2121,59€. Ennen valinnan vahvistamista valitun on toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastattelupäivät ovat 20.2.ja 21.2.2020

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi. Lisätietoa antaa laitoshoidon palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi

Janakkalan kunta
Osoite: Tapailakoti, Tapailanpiha 7, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.