Lähihoitaja - Hankasalmen kunta

Hankasalmen kunnan perusturvan vanhuspalveluihin haetaan eripituisiin sijaisuuksiin kevääksi ja kesän ajaksi lähihoitajia.

Vanhuspalveluissa sijaisuuksia on kotihoidossa ja ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköissä Kotiranta, Metsätähti ja Päiväranta ja Tähtelän kuntoutusyksikössä.

Vanhuspalveluissa odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Myös loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset huomioidaan. Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Jos sinulla ei ole lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Kotihoidossa edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Hankasalmen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Kotihoito, palveluvastaava Seija Ylönen, puh. 014 2671220 tai seija.ylonen@hankasalmi.fi
Kotiranta, palveluvastaava Terhi Lamminniemi, puh. 014 2671383 tai terhi.lamminniemi@hankasalmi.fi
Metsätähti, palveluvastaava Hannele Laitinen, puh. 014 2671491 tai hannele.laitinen@hankasalmi.fi
Päiväranta, palveluvastaava Anna-Maija Konttinen, puh. 014 2671256 tai anna-maija.konttinen@hankasalmi.fi

Hankasalmen kunta
Osoite: Keskustie 41, 41520 Hankasalmi

Hankasalmi on 5000 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 350 henkilöä.